Този текст описва Политиката на Би Би Медия и сайта на фирмата относно събирането на лична информация. Личната информация включва информация за Вас: вашето име, емайл, телефон и финансова информация.  Тази политика не важи за практиките на компаниите, които Би Би Медия не притежава или контролира, или относно хора, които Би Би Медия не е назначила или  не управлява. Ние можем да променим тази политика по всяко време. Всяка промяна ще бъде записвана тук.

Информация, която събираме и управляваме:

Ние събираме последващата лична информация за нашите потребители: името, имейл-адреса, телефонния номер, бизнес-адреса, адреса за транспорт, предпочетен начин за комуникацията, и друга информация предоставена доброволно в формите за контакт. Тази лична информация е типично предоставена, когато потребителите се регистрират при онлайн услуги, заявяват продуктите онлайн, или участват в състезания, или изследвания. Ние също събираме информация за нашите потребители въз основа на статистиката на сайта, посещения, трафик, начин на поведение в сайта на Би Би Медия. Ние, нашите подизпълнители или нашите продавачи могат да използват тази информация за предоставяне на по-добри услуги, продукти, подобрено предлагане на услуги според интереса на потребителите. Можем да създаваме промоции и да ги изпращаме чрез информацията с която разполагаме. Също така можем да продаваме, отдаваме под наем или да предоставяме тази информация на бизнес парньори.

Регистрация:

Достъпът до съдържанието по проекти и допълнителни екстри изисква потребителите да станат регистрирани членове. Регистрацията  изисква вие да предоставите такава лична информация, като вашите име, имейл-адрес, адрес, име на компания и др. Вие ще бъдете помолени да изберете потребителско име и парола така че вие да имате достъп до тази информация и можете да го ревизирате в бъдеще.  За да завършим регистрационния процес, ние ще ви изпратим имейл за проверка на валидност-съобщение. Вие трябва да щракнете върху връзката в имейла за да напълно активирате вашата регистрация. Вие ще също така имате възможността за получаването на имейл-бюлетините и предупрежденията и изберете да получите имейл-оферти, които са изпратени на вас, на имената на рекламодатели. Някои екстри и услуги могат да изискват допълнителна лична информация или друга демографска информация. Ние можем да съберем и други лични данни, когато вие предоставяте отзив, коментари, или да просто си чатим, съобщение на съвет, интерактивни форуми или да участваме в изследвания, или ако вие ни търсите офлайн. За пример, когато вие участвате в състезания, вие ще бъдете помолени да също така предоставите вашия телефонен номер така че ние да можем да ви достигнем в случай , че вие сте спечелили награда. Всички потребители могат да откажат да споделят такава лична информация , тогава те се отказват от използване на уеб - сайта или използване на нашите услуги.

Cookies:

Ние можем да съберем информацията през нашия уеб - сайт като използваме "бисквитите" и clicktrails . Изцяло информацията събрана с помощта на бисквити или clicktrails . Понякога куки - файловете са използвани за да ви асистират вътре достигайки подходящата информация и пригаждат вашето посещение за вашите предпочитания като потребител на услугите ни. Например, куки - файл може да бъде използван за да запомни вашата информация. Ако вие не искате да получите куки - файл от нашия уеб - сайт, вие можете да  нагласите вашия браузер за да откажете  или за да ви попита преди употреба. За да разберете как да правите това, моля обсъдете с вашият компютърен администратор. Както и да е, отказвайки " бисквитките"  може да ви попречи да достигнете до части на уеб - сайта ни.

Log files:

Ние използваме ip-адреси за да анализираме тенденции, за да дадем мястото, проследяваме движението на потребител, и събираме широка демографска информация за употреба на цялостно количество и качество на трафика в сайта ни. Ip-адресите не са свързани с лична информация.

Сайтове на трети страни:

Би Би Медия "уеб - сайтът" съдържа връзки към други места. Би Би Медия не споделя вашата лична информация с тези уеб - сайтове и не е отговорна за техните практики на Политика. Ние ви насърчаваме да разберете за политиките за секретност на тези компании., чийто сайтове посещавате. Нашият уеб - сайт може да съдържа връзки до уеб - сайтове, които са управлявани от други компании. Някои от тези сайтове могат да имат знака или линк към Би Би Медия, въпреки че те не са управлявани или поддържани от нас. Въпреки че ние избираме нашите бизнес-партньори внимателно , Би Би Медия не е отговорна за практиките на Privacy на уеб - сайтове, които са управлявани от трети страни или фирми, които са свързани с нас. След като вие сте напуснали нашия уеб - сайт, вие трябва да определите приложимата политика за секретност на уеб - сайта "третата страна" за да определите как ще управляват коя да е информация, която събират от вас.

Отказване на имейл-оферти :

Би Би Медия предоставя на клиентите лесен начин за отказ на получаване на имейл-оферти и бюлетини. Въпреки, че повечето клиенти ни казват, че имат нужда от нашите бюлетини и забелязват и използват нашите специални оферти, ние осъзнаваме значението да Ви предоставим избор. В който и да е момент, вие можете да поискате да спрете да получавате тези оферти от нас . Всички имейл-оферти и бюлетините, които вие получавате от Би Би Медия
, ще ви окажат начина за отказване. Както може да използвате и формата в страницата ни.

Потърсете ни:

Ако вие имате други въпроси, моля потърсете ни privacy @ bbmedia . org.

2004 - 2018 Всички права запазени. Карта на сайта
RSS Feed