БИ БИ МЕДИЯ  ИНТЕГРИРАНИ МАРКЕТИНГОВИ КОМУНИКАЦИИ АГЕНЦИЯ
2003 - 2004 - 2005 - 2006 - 2007 - 2008
 
ЗА НАС

Би Би Медия е агенция за интегрирани маркетингови комуникации, предлагаща всички услуги в областта на маркетинга, рекламата, връзки с обществеността и Интернет решенията. Ние имаме години опит в графичният и уеб дизайн. Би Би Медия изготвя печеливши търговски марки, печатна реклама, Интернет проекти и интерактивни услуги. 
Ние наблягаме върху B2B маркетинг технологията. Би Би Медия изготвя както малки, така и големи проекти - създаване на цялостни проекти, развиващи се водещи програми, отделни брошури или уеб сайтове. По всяко време ние обслужваме малък брой клиенти, на които обаче предлагаме голям избор на маркетингови услуги. 


ИСТОРИЯ

Би Би Медия израстна от фирма за уеб дизайн в маркетингова комуникационна агенция предлагаща разнообразни услуги в тази област: луксозен творчески дизайн, програмиране и Интернет представяне, силни видео и мултимедийни презентации, както и оригинални онлайн стратегии и консултации във всички маркетингови области.

Би Би Медия Консорциум е създаден през 2003 година. Неговата задача беше да развива и осъществява високо доходни рекламни кампании, включващи всякакъв вид услуги в тази област. Участниците в Би Би Медия Консорциум са: B&B Engineering, BN Consulting и Eurapel.

Компанията Би Би Медия ООД е основана през 2004 година, и от тогава до сега се превърна в една от най-успешните и бързо развиващите се агенции в България.

Търговската марка на Би Би Медия е регистрирана през 2004 година в София, България, след година работа на нашият и международен пазар.

 

МИСИЯ

Би Би Медия набляга на:
Предлагане на цялостен достъп в маркетинг комуникациите, воден от характеристиките на консумирането. 
Нарастване на приходите и печалбите от клиенти и компании, чрез използване на наличните средства и потенциал. Нашият екип вярва, че работата с една фирма на специална основа води до запазване на постоянността и подсигуряване на всички главни, печеливши интернет критерии.

Главни принципи в Би Би Медия:

Да разработва информацията която всеки един служител има за търговската марка. 
Да изпраща постоянно съобщения по всички комуникационни канали.
Да счита комуникирането за двустранен начин за общуване. 
Да създадем индивидуален подход към всяка пазарна ниша или целева група.  
Да използва общуването като основа в конкурентната среда. ЕКИП

Ние имаме точните хора. Екипът на Би Би Медия е не само квалифициран и интелигентен - ние очакваме повече. Повече креативност, повече внимание от страна на клиентите, повече вдъхновение и повече разрешени проблеми - всичко нужно за получаването на изключителна работа и превръщането на един проект в успех. 

Социална/Обществена отговорност:

Би Би Медия се стреми да бъде обществено отговорна компания:
Благодарение на нашата печалба, ние даваме част от нея всяка година за каузи в които вярваме. 
Стараем се да пазим околната среда. 
Да бъдем честни.
Използваме законен софтуер и се изправяме срещу използването на пиратски и незаконен софтуер.
Да поддържаме правата на клиентите и работниците.


СТАНДАРТИ

Ние имаме големи признания за постигане желанията и очакванията на нашите клиенти и потребители. Някои от нашите сайтове, заемат челни позиции в Google. Успехите ни се дължат на добрата ни вътрешна координация между различните отдели на компанията. Всичките ни идеи да възникнали след разговори с повече от двама души, всеки от които с креативно/творческо мнение. След това, идеите се превръщат в текст и картинки и на края всичко това се показва в идеално развита маркетинг стратегия. Клиентите ни могат да следят развитието на проекта си по етапи, от самото начало до края. Мениджърите на Би Би Медия, информират клиента за всяка стъпка от проекта. По този начин ние изграждаме взаимно доверие с клиентите си и поради това те ни търсят отново.

КЛИЕНТИ

Списъка ни с клиенти съдържа национални и световно признати марки в широк индустриален кръг включващ: банкиране, финанси, недвижими имоти, строителство, вина, пърфюми, мода и забавления. Предлагаме консултации, оформяне и изпълнение за всяко интерактивно маркетинг и рекламно желание на нашите клиенти, включително: маркетинг, реклама, творчески и уеб решения,графичен дизайн, видео разработки, програмиране, мениджмънт и др. 
Някои от нашите най-известни клиенти са: Райфайзен, Фикосота Теси, Некском България, Представителят на Nike за България, Министерството на енергетиката, Национална Електрическа компания, Стар Моторс - Мазда, Интерснак България и други.


2004 - 2018 Всички права запазени. Карта на сайта
RSS Feed